Den grønne omstilling og vores mad
Restauranten på Gastronomi og Service, M.P. Koefoedsvej 10, Hjørring
Problemet er ”bare”, at det grønne mangler de grundsmage, især sød umami, vi evolutionært er betinget til at eftertragte.
Så spørgsmålet er derfor, om vi kan lave så velsmagende mad af grønt, at vi i længden kan holde ud at spise mere og mere forskelligt grønt.
Som svar herpå kommer foredragsholderen med et par konkrete forslag og opskrifter, som alle nemt kan praktisere i eget køkken. Det drejer sig om smag, og foredraget vil selvfølgelig være ledsaget af en række smagsprøver fremstillet af skolens kokkeelever.
Information om arrangementet
Dato og tid Tirsdag d. 4. februar 2025 kl. 17:00 til 18:45
Tilmeldingsfrist Søndag d. 2. februar 2025 kl. 17:00
Sted
Restauranten på Gastronomi og Service
M.P. Koefoedsvej 10
9800 Hjørring
Arrangør
Hjørring Folkeuniversitet
Tlf. +45 51216074
hjfolkeuniversitet@gmail.com
Denne side er lavet med NemTilmeld
Tilmelding til dette arrangement bliver håndteret med NemTilmeld.
Hvis du selv holder arrangementer, kan du prøve NemTilmeld's tilmeldingssystem for 0 kr. til dit næste arrangement.
PS: Reklamen bliver vist, fordi dette er en sponsoreret konto hos NemTilmeld.
Indlæser