Den grønne omstilling og vores mad

Den grønne omstilling og vores mad v. professor i gastrofysik og kulnarisk fødevareinnovation Ole Mouritsen

Restauranten på Gastronomi og Service, M.P. Koefoedsvej 10, Hjørring
 
Pris: 140 kr. inkl. smagsprøver.
Tilmelding senest 31. januar til hjorringfolkeuniversitet.nemtilmeld.dk
eller ir@ingereenberg.dk.
 
Vi skal spise mindre kød og mere grønt både for sundhedens skyld, men nu også for klimaets skyld og i bæredygtighedens navn.
Problemet er ”bare”, at det grønne mangler de grundsmage, især sød umami, vi evolutionært er betinget til at eftertragte.
Så spørgsmålet er derfor, om vi kan lave så velsmagende mad af grønt, at vi i længden kan holde ud at spise mere og mere forskelligt grønt.
Som svar herpå kommer foredragsholderen med et par konkrete forslag og opskrifter, som alle nemt kan praktisere i eget køkken. Det drejer sig om smag, og foredraget vil selvfølgelig være ledsaget af en række smagsprøver fremstillet af skolens kokkeelever.

Information om arrangementet

Dato og tid Tirsdag d. 4. februar 2025 kl. 17:00 til 18:45

Tilmeldingsfrist Søndag d. 2. februar 2025 kl. 17:00

Sted Restauranten på Gastronomi og Service
M.P. Koefoedsvej 10
9800 Hjørring

Arrangør

Hjørring Folkeuniversitet
Tlf. +45 51216074
hjfolkeuniversitet@gmail.com

Hop til start tilmelding